13 Eylül 2011 Salı

İsviçreli Bir Grup Bilim Adamına Yeni Bir Şanş


Daha önceki aylarda gündeme düşen  haberde, işlerini kayıp ettikleri bildirilen ve bilim dünyasında şok etkisi yaratan olayın üzerinden çok uzun bir süre geçmeden, yeni bir haber tekrardan bilim dünyasını şok etti.

İşlerinden olan bu bir grup bilim adamına Türkiye sahip çıktı haberi heyecan yarattı. Yapmış olduğumuz takip neticesinde haberin ayrıntılarına ulaştık.

 "acıkınca!" yapmış oldukları araştırmalar neticesinde yolları Türkiye'ye düşen bu bilim adamı doğruca "lezzet yolu" üzerinden "Pide Yerim"e ulaşmışlar. Orada bir güzel karınlarını doyururken, başlarından geçen üzücü olayıda anlatmayı ihmal etmemişler. Bu sevimli ve çalışkan bilim adamını çok seven "Pide Yerim" çalışanları gündemi değiştiren teklifi yapmışlar "Bizimle çalışın!"

Ağızlarındaki lezzetli pideler ve çalışanların sıcak kanlı yaklaşımları karşısında hiç düşünmeden "Neden Olmasın" diyerek teklifi sevinçle kabul etmişlerdir.

Grup adına açıklama yapan bilim adamı, "Bizim için red edilmez bir teklifti, Bu lezzete hayır diyemezdik" dedi. Pide Yerim çalışanları ise, "Bu değerli bilim adamları bundan sonraki Lezzet yolculuğumuzda bize eşlik edecek, eminizki hepimiz için eğlenceli olacak" şeklinde açıklamada bulundular.